Chat met Lies

Snelle verzending

Beoordeling Lies

Vanaf € 75,- gratis verzending

Beoordeling Lies

Vanaf € 75,- gratis verzending

Eigenschappen materiaal? Wassen, ademen en pillen!

Polyester: staat bekend omdat het zweet stof is, maar dat was in de jaren 80-90, gelukkig heeft de techniek niet stilgestaan en is er veel veranderd, wist je dat de allerbeste sportmerken ter wereld polyester gebruiken om de fijne lichtgewicht ademende hardloopshirts van te maken.

 

Katoen : Een van de oudste grondstoffen ter wereld.

 

Zijde: uit de cocons van de zijderups wordt zijde gemaakt. Mooie stof niet sterk.

 

Viscose:is een natuurlijke stof , absorbeert goed, zelfs beter als katoen. Het is een mooi alternatief voor zijde. Viscose wordt gemaakt van cellulose en houtpulp. Het is dus een bio vriendelijk materiaal. In de grond  is gebleken dat viscose binnen 6 weken al redelijk vergaan is, in tegenstelling tot katoen wat hier 11 weken over deed.

 

Polyamide:de travelstof zij hebben een zeer hoge scheur-slijtvastheid. Het is uiterst buigzaam, elastisch en kreukvrij en droogt snel. Dit is een groep van synthetische vezels, die duurzaam zijn en sterk.

Dan heb je nog het pillen: de prijs en de kwaliteit van de stof heeft hierop geen invloed. Een zeer dure stof zoals linnen katoen dus 100% natuurlijke stoffen zal nog eerder gaan pillen dan een goedkope microvezel stof. Bij synthetische stoffen wordt er lange draad gesponnen, omdat het draad 1 geheel is, zijn er veel minder vezel uiteinden wat de kans op pillen verkleint.

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en kortingen.
Volg ons op instagram en zie wat onze klanten posten. Ben jij de volgende die onze hashtag #precieslies gebruikt?
Wie weet kom je wel op onze site!